Мажите никогаш нема да престанат да ги прават овие работи

Никогаш навистина!

Ах, овие мажи! Вистински проблем, но и неопходно зло! Тие секогаш нè привлекуваат онолку колку што нè вознемируваат. Не можеме без нив, без нивно лудо допирање, без нивното галење, без нивна глупаво безделничење пред компјутерите и видео игрите.

Девојки, мора да престанеме да се надеваме дека тие ќе престанат да ги прават сите овие работи затоа што мажите се само мажи. Дозволете си да ги прифатите со сите свои недостатоци, имено:


Расеано чешање на ... тоа место

Да ја зборуваме вистината - нема маж кој што не се занесол и не го почешал  тоа место на повеќе несоодветни места и во несоодветно време. Тие дури и не размислуваат за тоа! Тие го прават толку механички што ретко кој човек може да го забележи тоа чешење. Само ние жените сме вчудоневидени секој пат кога сме сведоци.


Мастурбирање

Дури и ако не го признаат тоа, го прават. Дури и ако не ги гледате, тие го прават тоа. Тие веројатно ќе го сторат тоа додека можат. И, не треба да го сфаќаме како лична навреда или неподготвеност да имаме секс со партнерот.

Мажите само го прават тоа. Признајте го тоа, дами, и вие го правите!


Останување во бањата повеќе од 20 минути

Зошто по ѓаволите мажите поминуваат толку многу време во бањата ?! Секоја жена си го поставува ова прашање. Со оглед дека миеме долга коса, ставаме лосион за тело, бричиме разни места на телото, ставаме маска за коса и што ли друго не - што точно прават тие ?!

Колку и да е неверојатно, тие никогаш нема да престанат да го прават тоа. Само треба да се навикнеме на тоа.


Излегувања со другарите и пријателите

Секој го сака своето лично време. А кога времето ќе го помине со пријателите, тоа време е уште по ценето и посебено. Колку и да е уморен кога ќе слушне дека има договорено пиво со другарите, не треба да брзате да се чувствувате запоставени. Само повикајте ги вашите другарки и пријателки и излезете и вие!


Шетајќи наоколу со „таа“ маица

Речиси секој маж има омилена маица или маица за да се одмори дома. Можеби таа е најлесната, најтешката, најстарата, но таа е негова омилена и мора да престанете да се лутите што ја носи.


Видео игри

Без разлика дали станува збор за видео игри, или компјутер, не е важно. Страста е страст! Дури и ако партнерот ви стане сопруг, дури и ако тој стане татко на вашите деца, тој нема да се откаже од омилената игра. Тој дури ќе игра со децата. Па, барем нешто добро во целата работа!