Мажите родени во овие 4 хороскопски знаци никогаш не покажуваат емоции

фото:shutterstock

Те сакам. Едноставна и кратка реченица, a толку моќна. Сите не можеме лесно да ja изговориме, но сите сакаме да ja слушнеме.
Астролозите велат дека мажите родени во овие 4 хороскопски знаци најтешко ja изговараат, односно, тие скоро никогаш не покажуваат емоции:

1. Близнаци

На овој знак му треба долго време да се препушти на нова врска, а особено отворено и неограничено да ги искажe своите чувства.

Мажот роден во знак Близнаци, „Те сакам“ изговара само кога е уверен во своите емоции, а тоа трае долго.
Тие ги сфаќаат овие зборови многу сериозно.

2. Девица

Припадниците на овој знак имаат вродена потреба сè да биде совршено, вклучително и врската. Девиците се перфекционисти и постојано ги доведуваат во прашање нивните чувства.

Тие ќе се воздржат од изјавување љубов се додека не бидат 100 проценти сигурни во своите емоции. Ако ги слушнеш овие два збора („те сакам“) од Девица, знај дека се навистина искрени.

продолжува на 

Следна страна