Меланија на официјален настан во кожени пантолони

Едно од безвременските парчиња кои ги сакат сите трендсетерки и познати дами се кожените пантолони. Одат со секоја комбинација и во секое време од денот, а на познатите им е најдраг тесниот модел. 

Во кожени пантолони често можеме да ја видиме и првата дама на САД, Меланија Трамп и тоа на официјални приеми. Модните критичари го пофалија ова нејзино издание.  Видете уште кои познати дами уживаат носејќи го овој безвременски модел. 

Оливиа Кулпо 

Џулија Робертс

Џенифер Анистон