Миа и Тијана прославија годишница: Шампањ за наздравување

Најпознатата инфлуенсерка кај нас, Миа Костова живее во заедница со Тијана Скучиќ и синот на Миа- Андриа. 

Тие прославија 4 години од заедничкото животно патување, а Костова објави и фотка на Инстаграм каде Тијана прославува со шампањ.

Фото: Инстаграм