Моќен изглед и на дожд: Супер идеи за комбинирање на кабаница (ФОТО)

Впечатливо парче облека

Покрај тоа што не штитат од дожд, мантилите за дожд, кои во последно време се многу тренди, се носат и како жешко модно парче. Повеќето девојки ги носат дури и кога не врне. Лакирани, проѕирни, сјајни мантили се во мода оваа сезона, а доколку сакате да привлечете уште повеќе погледи со нив, тогаш изберете мантили од ПВЦ или со разни детали како ленти, цвеќиња или точки.

Споделуваме со вас неколку идеи за полесно комбинирање на мантил за дожд и пролетните денови што доаѓаат:Фото: Инстаграм/juliamaufay/tnf_hh_kids/by_esra_celkan/blondebeachvibes/loveraindesaing/ sultansomdagiyim/glamometar/lamodequonporte

Moжеби ќе ве интересира:

Пролет во нежни нијанси: Шест бои кои ќе владеат (ФОТО)