Најскапата заштитна маска во светот: Oд злато и дијаманти, а од цената ќе ви се заврти во глава

Израелската компанија за накит прави најскапа заштитна маска на светот, златка, прекриена со дијаманти чија вредност ќе биде 1,5 милиони долари

Колку луѓе ќе работат на маската и сите останати детали на Хаштаг.мк