Ненадминливата Јосипа Лисац со извонреден концерт во Скопје ГАЛЕРИЈА

„Магла“ , „А, каде си ти“ , „За една младост“ , „Дневникот на една љубов“ ... сите овие евергрини вчеравечер во Филхармонија ги отпеа со срце ненадминливата музичка дива Јосипа Лисац.

Стоечки овации за легендата која има 73 години од страна на публиката, фантастична атмосфера и враќање во некои други времиња.

Дел од атмосферата ви пренесуваме во галеријата. 

Уживајте.
ФОТО: Вангел Тануровски