Незаборавна авантура во магичниот Дизниленд за најсреќната полиса Детско штедно осигурување

Љубовта преточена во амбиција и плановите кои ги имате за Вашите деца, уште од првиот поглед, детството, тинејџерските денови се до зрелоста може да ги реализирате со полисата за Детско штедно осигурување која претставува целосен пакет за штедење и осигурување на Вашето дете.

Осигурајте го Вашето дете, заштедете за неговата сигурна иднина и можеби токму Вашето семејство ќе биде следното кое ќе отпатува во волшебниот Дизниленд.

Право на избор на крајот на годината ќе имаат сите новосклучени полиси Детско штедно осигурување кои во текот на 2023 година станале наши Осигуреници. Најсреќното  дете заедно со целото свое семејство ќе отпатувана незаборавна авантура во магичниот Дизниленд.

Подарете му сигурна иднина на Вашето дете и овозможете му полисата Детско штедно осигурување  да стане  билет кој ќе го одведе до местото каде детските фантазии стануваат реалност.

За дополнителни информации очекуваме да не контактирате на: 02/15-510 

ПР објава