Никој не ја знае ваква: Стилистот на Меланија откри интимни детали за неа

Според Мордечај Елвау, поранешниот модел кога комуницира со своите деца, е сосема различна

Стилистот на Меланија Трамп откри љубопитни и многу лични детали за првата дама на САД. Мордечај Елвау работи со убавата Словенка веќе 13 години.

Во интервју за Forward.com, Елвау зборува за тоа каква е всушност поранешниот модел.

„Таа е полна со љубов, секогаш весела и исклучителна“, изјави тој за порталот.

Стилистот сподели дека,кога никој не ја снима и околу неа нема странци, Меланија се однесува на многу поинаков начин. „Би сакал сите да знаат малку повеќе за вистинскиот идентитет на првата дама за да можат да разберат дека таа се однесува поинаку во животот. Мислам дека таа се однесува премногу воздржано пред камерите кога присуствува на официјални настани. Во обичниот живот, тоа е поотворена, мека и забавна “, додава стилистот.

Елвау, исто така вели дека кога таа комуницира со своите деца, е сосема поинаква. Кога тие се дружат таа не се преправа и затоа си дозволувала да се смее и да се шегува. Меѓутоа, кога некој ја снимал или фотографира, таа повторно почнувала да ги задржува емоциите, станувајќи „железна дама“.

Според стилистот, Меланија честопати не се согласувала со својот сопруг. Сепак, тоа не значи дека таа не го сака. Нејзиното непријателство било предизвикано од фактот што таа била принудена да следи строги правила на јавно место и да ги потисне нејзините вистински емоции.

Како пример, тој го наведува фактот дека Меланија честопати ја одвраќа раката на Доналд Трамп кога се заедно на светски настани. Сепак, таквата акција може да укаже и на тоа дека американскиот претседател, кој има доста силни раце, не може да процени колку силно се ракува.

Мордечај Елвау започнал да работи со Меланија, откако во 2005 година била испратена во резиденцијата на Трамп во Флорида од јапонскиот Вог, за да ја направи свадбената фризура на поранешниот модел. Според него, во тоа време Меланија била позната само како „сопруга на Доналд Трамп“.

„Патував сам во Мар а Лаго и се сеќавам дека си се допаднавме. Таа беше многу импресионирана од мојата работа и ме праша дали може да ме бара редовно. Мојот одговор беше„ да “.

Стилистот е непоколеблив дека откако Меланија стана една од најпрепознатливите жени во светот, нејзиниот лик и однесување не се променети.