Носот го препознава повикот за сексуална игра: Како вие мирисате?

 Може да го почувствувате во воздухот, ве тера да се чувствувате возбудени. Вашиот партнер и вашата кожа испраќаат низа пораки кои вклучуваат сексуална желба и чувства. Нивното толкување се должи на чувство за мирис: еден вид лична хемиска лабораторија

Дознајте на Машки Магазин