Од старите кошули на својот сопруг: Мајка прави неверојатни комбинации за својата ќерка (ФОТО)

Ако решивте да ја фрлите старата непотребна облека, вклучително и кошулите на вашиот сопруг, размислете уште еднаш! 

Тие може да се претворат во прекрасна облека за вашето дете. 

Тоа е она што Стефани Милер, мајка од Јута и наставничка по уметност, одлучи да го стори. Со помош на машина за шиење, која нејзиниот сопруг ја купува на продажба, Стефани одлучи да ја искористи целата своја имагинација и да дизајнира детска облека, користејќи стари кошули наместо готова ткаенина. 

Резултатот е навистина неверојатен, а ние ве инспирираме.Фото: Boredpanda.com