Отсега и преку студирање во Скопје, имате привилегија да бидете дел од реномираниот London Metropolitan University

LondonMetropolitanUniversity (MET) е реномирана образовна институција со седиште во Лондон.
Традицијата, квалитетот на студиите, како и извонредноста на наставата го прават светски реномиран универзитет и избор на секој иден студент во светот.

MET ги следи светските трендови и им нуди на студентите најсовремени услови на студирање.
Овозможува студирање по најсовремени стандарди, образовен процес формулиран по британски терк, менторство од врвни британски професори, врвно знаење и експертиза, а крајот на студиите ќе биде крунисан со престижна британска диплома.

Како овластен валидиран партнер на Лондон Метрополитан Универзитетот за територијата на РС Македонија и Балканот, Скопје Метрополитан Колеџ веќе 3та година им овозможува на најквалитетните млади кадри да останат во нашата земја.

Бидете и Вие дел од успешната приказна на MET. Обезбедете си сигурен напредок во вашите професионални кариери преку студирање на еден од најстарите и најценетите образовни институции во светот.

Стекнете се со престижна британска државна диплома од водечка високообразовна институција, по прифатливи цени.

За повеќе информации околу начинот и условите за студирање, посетете ја нашата веб-страница  www.skopjemetropolitan.edu.mk, или јавете ни се на  023140004.


ПР објава