ОВА СЕ НАЈСРЕЌНИ И НАЈНЕСРЕЌНИ БРОЕВИ НА ЛОТО: Истражуваа добитни листови ширум светот и ги добија овие цифри

Лошата вест е дека вашите шанси за победа на лотарија се прилично мали. Всушност, поверојатно е да бидете погодени од гром или да паднете на главата додека одите.

Од друга страна, добрата вест е, барем судејќи според големата британска анализа, дека некои бројки се навистина „посреќни“ од другите, односно статистички значително почесто се извлекуваат како победнички.

Кои се најсреќните и најнесреќните бреви дознајте на Машки магазин.