Оваа жена е царица: А ова е едно од најдобрите, најдамските нејзини изданија

За Лепа Брена скоро се е кажано, но таа секогаш наоѓа начини да изненади, и со песните и со стилот и со нејзината убавина. 

Не е спорно дека има естетски зафати на лицето ама за вакво тело не помага ништо освен вежбање, режим и дисциплина. 

Брена имаше настап на Копаоник и ги остави сите без здив. 

View this post on Instagram

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)


Ја освои сцената со црн припиен фустан, надополнет со масивни бисери. Контрастот на боите си го направи своето, а целокупниот дизајн остава без зборови. 

Ја ситни седмата деценија и изгледа како авион