Делириум во салата „Борис Трајковски“, се пееше во еден глас: Рибља Чорба направија концерт за паметење

Легендарниот рокер Бора Ѓорѓевиќ, познат како Бора Чорба, направи конерт за паметење во Арената „Борис Трајковски“ во Скопје. Овациите не стивнуваа. Публиката уживаше во 4 часовното шоу од почеток до крај.

На песната „Лутка са насловне стране“ публиката не му дозволи на Бора да отпее ниту еден збор. Се пееше во еден глас.

Како предгрупа настапи групата „Атомско Склониште“, а како специјален гостин се појави и пејачот Ѓорѓе Давид.

А еве и дел од атмосферата:


Фото:Вангел Тануровски

Елеонора А.