Овие три состојки вашите домашни цвеќиња ќе ги вратат во живот

Луѓето кои сакаат цвеќе, знаат како изгледа кога тие „умираат“, а претходно го украсувале домот. 

Но, не се откажувајте од вашето омилено цвеќе и обидете се да го заштитите. 

Сепак има три состојки кои ќе ги вратат вашите цвеќиња во живот и зеленилото во вашиот дом. 

Ќе ви треба банана, мелено кафе и лушпа од јајце. 

Ставете ги во блендер овие состојки, додајте и  литар вода и измешајте. 

Оваа смеса додајте ја на вашето цвеќе и тоа ќе биде како порано.