И пари и љубов за два знака во април

Во април, многу убави работи ќе им се случат на претставниците на хороскопските знаци  Девица и Вага. 

Девица: 

Ќе ви треба поддршка од блиска личност, без оглед на тоа што го правите. Што се однесува до парите, во април не треба да се грижите, парите ќе доаѓаат од сите страни, а успехот на професионална основа е загарантиран. Слободните Девици можат следниот месец да ја сретна својата сродна душа. 

Вага:

Април е вашиот љубовен месец, а на работното место, сите задачи ќе ги извршувате со леснотија. Внимавајте на пролетните алергии.