По Санторини и Италија, на ред е Франција: Нина Ангеловска и сопругот на патување-подарок од нејзината сестра

По медениот месец кој го поминаа на грчкиот остров Санторини, поранешната министерка за финансии Нина Ангеловска со сопругот Виктор Станов, беше на патување во Италија, а во моментов се во Франција

Имено нејзината сестра Марина и партнерот Вилијан им подарија патување во округот Шампањ во Франција.

Таму тие заеднички ги посетуваат знаменитостите и уживаат.