ПОЗИТИВ НА ДЕНОТ: Најубавата сцена од Париз (ВИДЕО)

Сцена од француската метропола. Спонтана средба на двајца уметници на железничката станица во Париз. Постои голема шанса ова видео веќе да сте го одгледале, но од 2015 година до денес постојано се споделува на социјалните мрежи како убав потсетник дека сѐ повеќе забораваме на вистинските вредности во животот.

Инаку, клавирот е поставен на железничката станица во градот на светлината и на љубовта уште пред шест години и кај туристите е популарен како „a vous de jouer“, што во превод значи „твој е редот да засвириш“.