Први фотографии: Ова е преслаткиот син на Тони Зен

Хип-хоп артистот Тони Зен неодамна се ожени со Валентина Јованова од Гевгелија и стана татко. Денеска тој за првпат објави фотографии од својот пресладок син Јасен.

„ Имаме син, има четири недели. Навистина не сакам да се експонирам на овој начин, за приватниот живот никогаш многу не сум зборувал“, ни изјави Тони на почетокот на месец април.

Јасен навистина многу наликува на својот татко Тони Зен.