Румеса ја победи леукемијата: Нема веќе боцкања и страв, само напред

Ова е веста на денот!

„Во ова време кога сите стравуваме за своето и здравјето на децата, на нашите најблиски, не е се така неизвесно и лошо. Денес се радуваме на една прекрасна херојка, има супер вест !
Нашата пациентка Румеса, здрава ја праќаме дома! Таа ја победи леукемијата и срамежливо заѕвони на нашето ѕвонче!
Драга наша Румеса, нема веќе боцкања и страв, само напред !
*фотографиите се објавени со одобрение на родител“