Селма Бајрами ја гази петтата деценија и позира во бела долна облека: Го „разнесе“ посилниот пол (ФОТО)

Една од најпопуларните босански пејачки, Селма Бајрами, освен моќниот вокал, никого не остава рамнодушен со својот изглед.

„Какво тело има Селма“ е хит кој сите го знаат, а кој буквално ја опишува оваа огнена пејачка и денес, кога е во петтата деценија од животот.

На почетокот на кариерата се појавуваше како огнена русокоса, која секогаш ги истакнуваше своите атрибути.


Имено, Селма сега позираше во обична бела долна облека и ги извести своите следбеници дека одлично напредува со симнувањето на вишокот килограми, а оваа сцена особено го воодушеви посилниот пол.

„Полека, но сигурно килограмите се намалуваат“ – напиша Селма. Можеме да заклучиме дека годините не ѝ можат ништо, особено на нејзиното тело кое остана идентично како пред дваесет години.
ФОТО: Инстаграм

„Синот ми го земаа од прегратки“: Селма Бајрами неутешна се бори за своето дете