Што Ако Можеш... слободното време да го претвориш во заработка

#ШтоАкоМожеш... слободното време да го претвориш во заработка ?

Не чекај заработката сама да ти тропне на врата! Уновчи го слободното време!

Излези од кругот на старите навики. 

Пријави го своето учество на информативната средба на Кроација Осигурување - Живот на контакт телефон 15510 или на мејл адресата: zastapnici@cro.mk и стани дел од успешниот тим на најдобрата компанија за Животно осигурување