Што бараат жените кај мажите кои немаат пари?

Иако на жените од големо значење им е финансиска состојба на мажите, тие освен пари бараат и други работи...

И покрај тоа што постојано се зборува дека жените секогаш бараат мажи со дебели паричници, сите знаеме дека ова е делумно точно и дека девојките не толку често се вљубуваат во мажи кои не се финансиски силни. Сепак, се поставува прашањето, што бараат девојките кај мажите кои немаат пари?

Направивме мало истражување за да го одговориме ова прашање. Девојките ни кажаа дека освен парите има многу работи што ги бараат во совршениот маж и врз основа на нивните одговори, ги издвоиме и најважните.

Повеќе на Машки Магазин