Сите зборуваат за тепачката меѓу сестрите Арадиновиќ на улица, Едита проговори: „Тоа се случува во секое семејство“

Во медиумите се појави видео на кое се гледа како сестрите Едита и Инди Арадиновиќ брутално се тепаат на сред улица

На видеата кои од вчера кружат низ виртуелниот простор може да се види дека двете сестри се туркаат, клоцаат и влечат, додека непознатиот млад човек ги раздвојува, а на крајот интервенирала нивната мајка во конфликтот, која на крајот успеала да ги раздвои.


За видеото јавно се огласи Едита Арадиновиќ.

„Бидејќи гледам како вирално се шири видео каде што се туркам, влечам, тепам, што и да е со сопствената сестра. Овој пат сакам само да се огласам, бидејќи сум јавна личност, бидејќи да не бев веројатно никој немаше да биде заинтересиран за тоа, ниту би морал да се изјаснувам. Ќе се огласам бидејќи доаѓаат разни коментари. Се надевам дека знаете дека никогаш не би кажала ништо лошо, грдо или нешто против сестра ми во мојот животот, па можете да престанете со лоши и заканувачки пораки, но и пораки за поддршка, затоа што овде не изберате страна. Тоа се некои приватни работи. Добро знаете дека има нефункционални и функционални семејни односи, дека никаде не е совршено. Денес се тепаме, утре се сакаме и обратно. Ништо не се случило што не се случува во семејствата. Така да луѓе сè е во најдобар ред“, вели таа во видеото што го сподели.

@editaaradinovic

original sound - Edita

Извор: www.b92.net