Со Иван се запознавме на свадба: Емотивно интервју со Антониа за Хаштаг

Иако се знаевме од порано затоа што сме колеги, официјално се запознавме на свадба на која што јас ја пеев првата песна за младите. Така започна сѐ, открива Антониа Гиговска во интервју за Hashtag.mk

Младата пејачка денес беше гостинка во нашата редакција, а деталите ги имате на Hashtag.mk