Совршена си - до кога ќе бараме причина за да се себе прифатиме?

Некој мораше да го каже, ќе започнам јас. Лесно ми е да мелам како треба да се себе прифатиш откако ослабев 40кг и променив цел животен стил. Каде бев предходно?! Во дупка, ментална магична дупка каде бев комплетно изгубена сама со себе и барав милион и една причина за да останам на истото место во кое сум, комфор зона.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Knez (@iamivanaknez)