Стајлингот на Теа Таировиќ ги распамети мажите: Пејачката го истакна згодното тело, но и заводливи атрибути

И покрај тешката повреда на раката, Теа Таировиќ продолжи да работи напорно и да одржува концерти низ регионот, па синоќа на 10 април, ја распамети публиката во Тузла.

Теа направи вистински спектакл пред 7.000 луѓе, а посебно внимание привлече костимот со кој зачекори на сцената со оглед на тоа што го истакна секој совршен дел од нејзиното тело.


Таа вечерва докажа дека е „кралица на убавото време“ и знае да создаде расположение, на народен јазик.


Таа изведе посебна кореографија на песната „Шпанија и Аргентина“ со танчери кои држат бели знамиња во рацете - како порака за мир што ја испраќа, но боса. По нејзината изведба, Теа ја распамети публиката со изведбата на легендарниот хит на Брена „Ајде да сакаме“.

Цело време привлекуваше внимание затоа што беше во претесен, интересен костим кој го истакнуваше секој совршено обликуван мускул на нејзиното тело, но и заводливи атрибути.