Стил на месецот: Јуни во флорален фустан

Јуни пристигна, а ние ви предгаламе да бидете модерни и опуштени. За да изгледате и се чувствувате така, ќе ви помогне ова бел фустан со миди должина и црвен флорален дезен.

Фустан кој е идеален за комбинирање со омилените бели патики, но одлично стои и на високи потпетици.