Стотици цветови расцветаа на градскиот плоштад!

Светот на Колорес со најубави шарени цветови го разубави  главниот град.

Скопје не било никогаш поубаво!

Како и секока година така и оваа дечињата од градинките Светот на Колорес продефилираа со уникатна групна маска.

Шарените цветови ни ја навестија пролетта и ни го разубавија денот. Уште една уникатна и оригинална идеја на тимот од градинката.