Топ 10 мејкап трендови за 2020: Како да ги нашминкате очите, а како усните?

Предвидувањата се тука - вака ќе се шминкаме во 2020 година.

Некои од овие трендови не се воопшто лоши! Едноставно можеш да си ги прилагодиш на себе и својот карактер. Овие 10 трендови ќе бидат најбарани, а во продолжение дознај за што станува збор.

Трендовите погледнете ги на Хаштаг.мк