В недела прекин на снабдување со електрична енергија во цела општина Ресен

На ден 18.08.2019 (недела) од 05:00 до 10:00 часот, на барање на МЕПСО, ќе има прекин во снабдувањето со електрична енергија на територијата на цела општина Ресен и сите населени места во Преспанскиот регион.