Внимание! Стотици штрумфови и штрумфети го нападнаа Скопје (ФОТО-ВИДЕО ГАЛЕРИЈА)

Уникатни костими за денот на Шегата, утринава продефилираа низ главниот град.

Малите штрумфови и штрумфети од градинката „Светот на Колорес“ и годинава со единствени тематски маски ги привлекоа погледите на минувачите.Слатки, весели и разиграни мамеа насмевки и воодушевуваа на дефилето во трговскиот центар Ист гејт мол и на плоштадот во Скопје, и затоа им велиме огромно браво, на сите дечиња и целиот тим, а веруваме ќе ви го разубавиме овој петок и вам.

Како изгледаа погледнете низ видеото и галеријата подолу.*Пр објава