Возрасен пар освојува со начинот на облекување и животниот стил: Годините ништо не им можат

Ако го сакате животот и одлучите да го живеете во потполност, ништо не може да ве спречи да му се восхитувате од сите агли. 

Нема доволно висока планина, длабока река и несовладлива бездна. Сето тоа е навистина прашање на перцепција и пристап кон животот. Дозволете ни да ве запознаеме со средовечна берлинска двојка.
Брит Кања и Гинтер Краббенхофт функционираат заедно како старо добро вино, овој пар води активен живот и не само што се појавува на сите видови културни и социјални настани, туку и апсолутно - ги руши подиумите за танцување.