За неа времето застанало: Татјана Стојановска објави фотки стари 20 години

Често знаеме да слушнеме дека многу жени се како виното, колку постари толку поубави. 

А оваа констатација, последна можеме да кажеме дека ја потврди Тв презентерката Татјана Стојановска која со ретро фотографии сподели дека не се променила многу.

Таа на Инстаграм објави фотографии од пред 20 години.


Освен фризурата, шармантната Татјана не сменила ништо на себе, за неа како времето да застанало.


Зад камерите, тв презентерката е мајка е на Матеј и љубов на Михаил Китаноски со кого е во врска повеќе од 10 години.
ФОТО: Инстаграм