Женски тајни што мажите не ги знаат

Секој има однесување на кое не е особено горд, но не може да се откаже од тоа. И дамите не се исклучок. Без оглед на тоа колку се отворени и либерални, скоро секој од нас ги прави следниве работи зад грбот на дечкото, партнерот, сопругот. 

Постојано го прегледува неговиот профил на Фејсбук 

Не, немаме предвид од неговиот профил , но ако добие шанса, не мислете дека нема да го стори тоа. Во спротивно, бидете сигурни дека секој ден ќе бидете информирани за вашата последна активност, каде што сте коментирале, со кого сте се поврзале, на слики сте тагнати. Затоа, бидете внимателни ако најде нешто што не и се допаѓа, тоа нема да ви го премолчи. 

Го гледа додека спие 

Звучи малку застрашувачки, но тоа е точно. Особено на почетокот на врската. Кога момчето заспива, неговата девојка го гледа од горе до долу. Може да го наречеме тоа чудна љубопитност, но во природата на жената е таа да е запознаена со сè. 

Полудува ако не ѝ кренете кога ви се јавува 

Ако имате шанса да ја видите реакцијата на вашата партнерка, кога не одговарате на нејзиниот повик, сигурно ќе бидете исплашени. И ќе бидете изненадени од тоа колку богат речник на цинизам има. За неколку секунди, илјадници варијанти минуваат низ нејзиниот ум, од кои повеќето се поврзани со друга жена или вашиот недостаток на интерес. Затоа, не треба да бидете изненадени ако се лути „без причина“. 

Му претура низ облеката 

Не се навредувајте, во повеќето случаи го прават кога треба да пуштат машина за перење и со изговор дека не сака да ја испере ја банкнотата, или телефон. Но, во реалноста тоа е омилен момент за секоја девојка. Освен што копа низ сите џебови, таа може да ја мириса облеката за да се увери дека не мириса на женски парфем. Природно бара и траги од кармин. 

Таа го замислува своето име со неговото презиме 

Дури и ако сте биле заедно неколку недели, таа постојано го повторува нејзиното име со вашето презиме. И како ќе изгледаат вашите деца. Кои ваши и кои нејзини особини сака да ги наследат вашите деца. Не се плашете, тоа воопшто не значи дека ќе ве притиска за свадба, едноставно тоа си е утврдено во самата женска природа.