,

БЕСПЛАТНА КНИГА OД ИТАЛИЈАНСКИ ЛЕКАР: „Илјада билки против рак, без хемотерапија”

Италијанскиот лекар Џузепе Начи е автор на книгата „Илјада билки против рак, без хемотерапија“, во која на 650 страници со 2050 официјални медицински докази и 2100 различни библиографски референци пишува за лекувањето на ракот. Оваа книга ги опишува детално сите видови на рак, исхраната, фармацевтската индустрија и опасностите од ГМО. На самиот почеток на книгата авторот забележува дека копирањето и печатењето на оваа книга е бесплатно. „Верувајте во она во кое никој не верува. Можете да се излечите од рак, но не и од хемотерапија. Од 50 лица кои имаат рак и избираат хемотерапијата, само еден ќе биде жив 5 години по првиот циклус на лекување“, посочува авторот. Во оваа книга називите на билките се на латински, а врската меѓу нив се медицината и ракот.

Книгата на Др. Џузепе Начи “Илјада билки против ракот, без хемотерапија” може да се превземе бесплатно овде.