(ГАЛЕРИЈА) Ѕирнете во најубавите гардеробери на најпознатите

Клои Кардашијан   Џулијана Ранчич   Кристина Агилера   Јоланда Хадид  

Џесика Алба

  Оливија Палермо

  Ева Лонгорија   Брук Шилдс   Томи Хилфигер   Парис Хилтон   Ешли Тисдејл