10 Килограми помалку за 24 часа: И тоа е можно, но опасно

Спортскиот научник Рос Едгли не внесе никакакви јаглени хидрати, сол или течност 24 часа, цел ден тренираше во костум за потење, одеше во сауна и капење во топла, парна бањи која се користи за вадење течност од телото.

Тој докажа дека слабеењето  е можно и тоа мнооогу брзо. Сепак,  предупредува дека овој екстремен експеримент е опасен!

Целата диета на Машки Магазин