10.000 евра донација за Тамара од БМЈ Медиа груп

Менаџментот на БМЈ Медиа груп и „1ТВ“ одлучи на Тамара Тодевска да ѝ донира 10.000 евра, средства кои нашата поп-ѕвезда би ги искористила за голема интернационална кариера.

Од БМЈ Медиа груп ги повикаа и останатите општествено одговорни компании да ги поддржат уметниците, нашите музички амбасадори.