7 начини да им покажеш на браќата и сестрите дека ги сакаш!

Да се има брат или сестра не е мала работа, дури и тогаш кога тотално ти одат на нерви и посакуваш да си едно дете во семејството. Колку и да имаш најдобри другари и другарки, браќата и сестрите се секогаш над нив. Тие најдобро чуваат тајни, со нив секогаш можеш да споделиш сè што те мачи, да се забавуваш, да се расправаш, да излегуваш...

Сакаш што повеќе да се зближиш со твојот брат или со сестра ти и да им покажеш дека ти значат? HASHTAG.MK го има одговорот како да успееш во тоа.