85-годишна госпоѓа имаше црно мозолче на грбот : Кога го боцнаа со шприц, ќе сфатите зошто ова видео е прегледано 76 милиони пати!

Една 85-годишна госпоѓа реши да се ослободи од црното мозолче кое некое време го имаше на грбот.

Погледнете зошто ова видео го погледнале 76 милиони луѓе.


Извор: www.kurir.rs