„Алал да му е, колку ли чини ова чудо?!“: Има возен парк од 900 илјади евра, а сега покажа нова машина

Саша Поповиќ покажа нов, бесен автомобил...

Саша Поповиќ е познат како некој кој е голем љубител на луксузни автомобили и поради оваа причина често се наоѓа во центарот на коментарите.

Тој во едно интервју признал дека неговиот возен парк вреди околу 900.000 евра, и дека не крие дека е „колекционер“ на скапи модели. Саша Поповиќ откри дека неговата страст кон луксузните четири тркала започнала во осумдесеттите години на минатиот век, кога бил на врвот на славата. Сега ја покажа неговата нова машина!

Саша вози ново Ферари низ Белград, а „ловците на автомобили“ од Тикток го снимиле среде бел ден.

„Саша Поповиќ има еден од најдобрите вкусови за кола, алал да му е“, пишува на видеото, додека коментарите во продолжение се многубројни.