Астролозите имаат одговор: Еве што значи времето во кое сте родени-открива сѐ за вас

Секој астролог ќе ви каже дека часот на раѓање е незаменлива компонента без која е невозможно да се направи нечиј животен хороскоп. Врз основа на часот на раѓање се одредува подзнакот, а воедно ги одредува карактерните црти на човекот и неговата енергија.

Тие објаснуваат дека не е исто дали сте родени, да речеме, наутро во 4 или попладне, бидејќи тоа целосно ја менува сликата за вас како личност.

Од полноќ до 4 часот наутро

Тоа се луѓе кои сонуваат будни и се познати по својата бујна имагинација. Бидејќи се многу чувствителни, тие често бегаат од реалноста во нивниот замислен свет. Тие често се неодлучни за своите цели.


Следна страна