Атанас Атанасовски на летен одмор со семејството: Уживаат во камп покрај море (ФОТО)

Познатиот актер Атанас Атанасовски деновиве ужива во својот летен одмор со најблиските.

Имено тој е на капмување покрај море во Грција со партнерката Александра, синот Павле и ќерката Една.

Фотографии од преубави семејни моменти сподели неговата партнерка Бела.