Благословена сум со две мали момчиња покрај мене: Симона Поповска прослави роденден

Една од најубавите лекарки дерматолози кај нас прослави роденден. Убавата и атрактивна Симона Поповска со насмевка на лице и полни раце со најубавиот благослов за една мајка, нејзините две нејзини дечиња го прослави 31 роденден.

„Се чувствувам неверојатно благословено што го прославувам мојот роденден со не само едно, туку две неверојатни мали момчиња покрај мене. Секој момент со нив е скапоцен подарок и јас сум многу благодарен за љубовта и радоста што тие ги носат во мојот живот. Еве уште една година за создавање незаборавни спомени заедно!“, напиша Поповска покрај објавата.


Интересна е и тортата на Симона, која е во розе боја со знакот на Супермен, односно Супержена.

Инаку, д-р Симона Поповска е успешна како дерматолог, но исто така таа има и солидна музичка кариера. 

Фото: Инстаграм - Симона Поповска

Пејачката и докторка Симона Поповска ја покажа мајка си: Очигледно таа ја наследила убавината од неа