Близнаци, лошата комуникација емотивно ќе ве чини, Ваги-внимавајте на денешните одлуки: Дневен хороскоп за 30 ноември

Лав

Овој ден е важно да го користите колку што е можно повеќе со вашето семејство бидејќи ќе слушнете многу добри вести за вас и за вашата иднина. Личност од Вага ви зборува за работа и деловна соработка. Бидете мудри до крај.

Девица

Љубовната ситуација е многу напната поради вашата потреба постојано да критикувате некого. Партнерот не може да ви прости за тоа што сте го направиле и да бидете свесни за себе и за се што ви се случува.

Вага

Ситуацијата во вашиот семеен круг е многу напната, особено поради помладиот член на семејството под знакот Лав. Месечината го активира вашето поле на комуникација, но вие сте многу напнати и нема да донесете одлука во ваша корист.

Шкорпија

Во следните неколку дена внимавајте на вашето здравје, особено кога станува збор за стомачни проблеми. Личност под знакот Девица ви дава добра деловна понуда во врска со соработката со странство. Размислете внимателно.


Претходна страна  Следна страна