ДАЛИ Е МОЖНО ВАШАТА ХЕТЕРОСЕКСУАЛНОСТ ДА Е САМО ФАЗА КОЈА ЌЕ ЈА НАДМИНЕТЕ? - Учебниците повторно шокираат

Доктор Александар Митов денеска со својот денешен статус на Фејсбук ја шокираше јавноста. 

Тој укажува оти во учебник по предметот „Образование за животни вештини“ наменет за средношколци има делови од учебникот кои се многу несоодветни за нивната возраст и со кои на некој начин се усмеруваат младите кон хомосексуалност. 

Целата вест проследете ја на Фактор.