Дами, Ведрана Рудан ве учи како да го пронајдете идеалниот човек! Совет кој го „запали“ регионот

Текстот објавен на страницата rudan.info го пренесуваме во целост:

Опкружена сум со очај. Сите се околу триесет и пет. Ме молат да им најдам сопруг. Бев во Дубровник со Ана пред десет дена. Облечена беше во сребрена вечерна тоалета, затворена скоро до вратот од предната страна, тесни, долги ракави, грбот потполно гол. На главата неколку килограми од својата црна коса. Темни, големи очи, светкави заби, тенка, висока метар и осумдесет, д-р, триесет и три. Најди ми маж, најди ми маж.

Со нас беше мојот четврти сопруг кој беше опериран од катаракта на обете очи пред еден месец, па затоа бев поштедена од неговото лигавење. Најдете ми маж, пронајдете ми маж… Не можев отворено да разговарам со неа и не можев постојано да одговарам на истото прашање, девојки, земете го овој текст како рецепт и не гушете ме повеќе.

Значи, оженет човек, мислам дека е вистински сопруг, може да стигнете до него само ако сте омажени. И тука е уловот. Сите овие млади девојки сакаат прво да најдат парчиња за себе. Погрешно, погрешно. Сите се во брак или хомосексуалци и никој од нив не паѓа на невенчани девојки. Тие веќе имаат сопруга дома, некои и бебе, млада девојка сака брак и бебе и пелени и врескање ноќе, од неа треба да бега побрзо од нејзините деца.

Затоа, драги мои, пред да најдете сопруг, мора да се омажите. За првиот што ќе дојде. Не е важно дали е паметен, убав или богат. Омажена жена испраќа порака дека сите мажи многу добро ја разбираат. Јас сум неговиот екстремитет на милост и немилост на денот, никој не ми треба, зафатена сум.

Ха, помислете на секој оженет човек близу вас, вие само мислите дека неговиот екстремитет, како што велевме во мракот, е дом на културата со фонтана. Не, душо, не е. Showе ти покажам што е екстремитет... . Еден оган од време на време нема да ве убие вас или мене. Вие сте оженет, јас се омажив...

Тоа, мои девојки, тоа! Кога ќе го зграбиш, како мажена жена ќе можеш да избереш затоа што не испраќаш повик на очај, јас барам маж, дај ми маж, сакам маж, бавно процесирај го. Потрудете се во секој хотел, мотел или трета соба. Понекогаш не попуштајте, но лелекајте му, животот ви е долина со солзи, не знаевте додека не го запознавте што е секс, навистина ви е жал што мора да се облечете брзо и да одите кај сопругот да му подготвите октопод во сос од домати. Мора да му дадете на знаење дека покрај тоа што е добар се*сот, готвите уште подобро.

„Дали спиеш со него од кога си со мене? "Секако дека не, љубов. Кога ќе се ослободам од твојата ку*, ќе одам директно во манастир". „Што сакаш да кажеш, кога ќе се ослободиш од мојот ку*? Кој зборува за решавање на тоа? “ . „Злато“, твоите очи мора да бидат полни со солзи, добро е да ставиш неколку вештачки солзи во очите во бањата пред разговорот, солзи, кои не предизвикуваат црвенило на очите, „ова не може да трае вечно“. Се чувствувам како да се заљубувам во тебе, а сепак сум мажена жена “. Никогаш и никогаш и никогаш не спомнувајте дека е оженет и има две деца. Тоа мора да биде неговиот проблем. “„ Затоа “, очите мора да се капат во тие солзи, синото шише, го заборавив нивното име,„ мора да прекинеме “. Стави го јазикот во неговата скршена уста, не премногу длабоко, и исчези. Ако не се јави во рок од седум дена, заборавете на сè и започнете нов лов. Ако се јави...

Така ќе најдете убав, млад, успешен сопруг. Кој има и свои добри и лоши страни. Добро е што ќе можете гордо да разговарате, ова е мојот сопруг, фрливте морско прасе во грабежната просторија на историјата каде што припаѓа. Будалетина. Лошата страна е што неговата напуштена сопруга многу брзо ќе најде љубовник, мажите паѓаат на разведени, па неговите деца ќе ви го уништуваат секој викенд, за алиментација, купување патики...

Сакам да речам. Млада си, убава си, образована си, паметна си, зошто ви е маж, човек со полна сила и убавина? Пронајдете некој што ќе може да плати за вашите луди соништа, фустани, чевли, чанти и патувања. Пред да му се насмевнете, проверете ги сите документи за неговото наследство и финансиска сметка. После еден месец или три, ставете три вијагри во чајот од липа, оставете го вашиот љубовник да направи тестамент.

Мажите, вистински мажи, оженетите, успешните мажи, се целосно луди само по вдовиците. Нивниот статус кажува сè: Не сакам да се омажам, само сакам жена!

Разбирате, девојки? Идеалниот човек е мртов човек.


Можеби ќе ве интересира:

Ведрана Рудан: Во мое време жените имаа право на целулит и старост