Диета со компири: Ослабете 5 килограми за три дена

Правилната диета и редовна физичка активност се од суштинско значење за одржување на нормалната тежина.

Меѓутоа, ако сакате да го забрзате процесот на губење килограми пробајте ја оваа ефикасна диета со компри. За само три дена може да изгубите пет килограми.

Диетата е ригорозна, па доколку имате некои здравствени проблеми посоветувајте се со лекар пред да ја примените.

Прв ден

Појадок: еден готвен компир без сол и чаша јогурт

Ручек: два готвени компири без сол и чаша јогурт

Вечера: две шолји јогурт

Втор ден:

Појадок: една чаша јогурт и готвен компир

Ручек: два готвени компири и чаша јогурт

Вечера: еден готвен компир без сол и чаша јогурт

Трет ден

Појадок: готвен компир

Ручек: еден готвен компир

Вечера: шолја јогурт

Ако во текот на диетата почувствуавте напад на глад, јадете мала количина бадеми или ореви, пијте јогурт или јадете овошје.